Bemutatkozás

Hellobello Drágáim!

Nos mit mesélhetnék magamról?
2-3 éve benne vagyok már a blogvilágban, elég  amatőr szintről indultam, de aztán a sok idő alatt, azt hiszem kikupálódtam. Sok blog megfordult a kezemben, mint bétázás ügyében, mint társíróként, vagy mint saját munkám. Párat még olvasok is, de kevés az, ami megfogná a fantáziám.
Most viszont eljutottam arra a szintre, ami kicsit személyesebb lesz. Főképp novelláim fognak megjelenni, mindenféle stílusban, szerintem változatosan fogok hozni fanfictionokat is, de mellette fogok írni egynéhány élményt, cikket, kritikát, akár segítséget is.

Mindig be fogom sorolni az írást az olvasás elején, hogy milyen témákba, stílusba fog beletartozni, ezen kívül néha-néha le fogom írni, hogy mi is adott ihletett, vagy hogyan született meg a mű.
Hosszabb novelláim is lesznek, nem csak egy részesek, plusz ezen kívül a 12 Levels of Hell hosszabb irományom is ezen az oldalon fog futni.

Egyszer-kétszer lehet rendezek versenyt, vagy társszerző írása is kikerülhet. Munkáimat: fejléceket és trailereket is fogtok találni az oldalon.

Egyelőre ennyi...

Jó keresgélést és olvasást! :)

Ezennel megnyitom az oldalt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése