Novella: Senses

Hellobello!
Na hát, újabb novellával érkeztem, amit amúgy kissé nehezen szültem meg. Ennyit még nem küzdöttem sose egy novellával, ahány átírás születt az erős slashen át egészen az összevissza vázlatig, míg végül ezzé alakult. 
Gondolom, olyan pocsék, amennyi erőfeszítést áldoztam rá :D jah, és meglepő módon rövidke lett, de igyekeztem humorosra. 

Senses
Besorolás:
 • 14+
 • Fanfiction/Au
 • Egy részes

Jó olvasást! :)

– Ehhmm – hallatszott egy hang, miközben átlépte a küszöböt. Arcán grimasz húzódott,  és ha tehette volna, azonnal fordult volna vissza, de többiek is jöttek már utána,  így mégis csak át kellett lépnie azt a bizonyos küszöböt... Még sosem volt ilyen helyen, és bármikor kérdezi majd valaki tőle,  inkább letagadja... Ismerte ezt a világot,  csak nem klubokra tagolva. Náluk is voltak kéjencnők, akiket örömmel kapott volna karjai közé régen, de azóta felnőtt, tapasztalt egy két dolgot.
– Gyerünk már!  – tapsolt valaki és a lökdösés megindult. Pillanatok alatt benn voltak mindannyian, ámbár sokan vonakodva néztek körbe, hogy mégis mit keresnek itt, azonban mire megkérdezhették volna a "vezető"-nek nyoma veszett. A barna hajú, egoista férfi már le is lépett,  közben mosolyogva üdvözölte az ismerősöket, pár előadónak még intett is, majd a pult mellett le is telepedett.
– Ismernek itt... – dalolta egy női hang, amint Tony után vetette magát.
– Hol nem?  – kortyolt bele Tony az italába,  melyet egy elégedett sóhaj követett.
– Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyenre volt szükséged...
– Félreértesz! Sosem volt – legyintett fülig érő ajkakkal. – E nélkül is kielégítettem hajlamomat, nem kellett hozzá bár – kacsintott és elhajolt Natasha mellett, ugyanis a maradék négyet egy szöszi kapta el, akit nem tudtak ott hagyni, mert ragadt, mint a gyerek ízű rágó.
– Azt hiszem, elkél a segítséged... Mondjuk egy nyakba ugrás?  – intett Tony a csaposnak, hogy Natasha is megkapja az italát.
De mire a pultra került volna a pohár,  addigra öles léptekkel vágtatott Thor is oda. Nagyot csapott a deszkára.
– Erőset!  – bődült el leplezve zavarát, melyet a midgardi szépség okozott, mikor nem mindennapi ajánlatokat dobott a levegőbe az előbb.
– Nem volt kedvedre való?  – ingatta fejét a playboy, és megigazította inge ujját.
– Hmm? De, való igaz, de... – zárta rövidre az isten a beszélgetést és alig várta az alkoholt, hadd húzhassa le egy szuszra, hogy végig égesse torkát.
– Miért is jöttünk ide? – jelent meg Steve is a többiekkel, mikor már kipirulva, de sikerült a rámenős nőt egy másik alanyhoz irányítani. – Mert... Nem tetszik a hely – köhintett egyet.
– Milyen bájos hölgy... – Bruce merengve zárta a sort Clint mellett, aki csak tartózkodóan dőlt a pultnak és figyelt. Egyik nő felé sem fordult, hiszen elég stabil élete volt, így nem volt olyan nehéz a számára elfordulni a széttett lábú, nyílt dekoltázsú, hívogató szépségektől.
Tony felnevetett a megjegyzésre, majd poharát emelte a többiekkel és kiitta a szeszes italt.
– Akkot bele is kezdenék, ha megengeditek – csapott a pultra, hogy figyelmet kérjen magának. – Rendkívül egyszerű oka van, hogy most idejöttünk.
– A lényeget bádogdoboz – mormogta Thor, szemezve a pultossal, hogy már pedig ő kér még egyet, ha a többiek nem is.
– Ne sürgess, csak sorjában – legyintette le előbbi.  – Tehát, azt akartam mondani Thor előtt, ha nem szólt volna közbe...
– TONY, A LÉNYEGET! – Az egész társaság rádörrent türelmetlenül.
– Jó,  jó.  A lényeg ott van a bal sarokba – mutatott egy irány felé,  amerre mindenki azonnal elfordult. 

Meleg. 
Tömeg.
Tucc-tucc zene.
Alkohol.
"Fellépők".
Félhomály.
Fluoreszkáló fények.
Fémrúd. 
Vörös. 
Hívogató ajkak.
Csábító sóhajok. 
Meleg bőr. 
Földöntúli aroma. 
Fekete. 
Nők.
Koppanás. 
Alsó nadrág.
Pénz.
Nyálcsorgatás. 
Mellizom, hátizom, karizom, ...
Pohárkoccanás. 
Csók.
Cigaretta füst kintről.
Cuppanó surranás.
Vérdübörgés.
Elveszett józanság.
Markáns arc. 
Üvegpohár. 
Langyos étel.
Erős koktélok.
Zöld tekintet. 
Fürge tempó.
Tánclépés.
Cirógató ujjak.
Szex. 
Markáns arc. 
Fehér.
Vékony, vörös száj. 
Lendület. 
Izmos test. 
Széles mosoly. 
Adrenalin. 
Telepedő köd az elmére. 
Vágyak. 
Nyögés.
Tartás a rúdon.
Izzadtság.
Erotika. 
Isten. 

– LOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!  – hördült fel az egész társaság,  aki ledöbbenve leste a sztriptízes férfit.  Soha,  semmikor nem hitték volna, hogy amúgy a világuralomra törő férfi egyszer majd meztelen táncra adja a fejét.  Oké,  van rajta egy alsó,  de semmi több.  
Thornak tikkelt az arca; Steve teljesen lefagyva meredt a táncosra, semmilyen reakcióra nem reagált; Clint először eltátotta a száját,  majd elvigyorodott; Bruce pirulkodva fordult jobbra-balra, mintha valami mást keresne, amit nézhet; Natasha pedig hüledezett egy ideig, majd felfogva a látvány vállat vont. A csoport azt se tudta, hogy hebegje, vagy habogjon. A helyzetre nehezen lehetett bármit is mondani, ami reálisnak látszott.  A magyarázatra pedig inkább senki sem volt kíváncsi – Lokit látták sztriptízelni... Ez már több a soknál. 
– Te öcséd – lökte vállba Tony a szőke istent szórakozottan.  Ő kimondottan élvezte a helyzetet. 
– Adoptáltuk – nyögte a kérdezett felocsúdva, így legalább kiegyenesedett, nem pedig a nyálukat csorgató nézőkre hasonlított. 
– Rémálmaim lesznek – fújta ki a levegőt Clint, aki értette a poént és csatlakozott Tonyhoz. 
– Nekem már voltak – Tony csalfa mosollyal megjegyezte. – Táncoló Lokik meztelenül,  akik a Vasember ruháimat akarták ellopni, hogy utána a kínai piacon eladják, mint műanyag.  Borzalmas volt. – Beleborzongott a mondandóba. 
– Én ezt nem láttam – indult a pult fele Romanoff ügynök és vörös haját rendezte.  
– Az ügynök felszólalt! – intett utána a playboy, nem bírta szó nélkül hagyni, hogy az egyetlen nőnemű eltávozik most a társaságból. 
– Öhmm, nem kéne felöltöznie? – tologatta orrán Bruce a szemüvegét. – Már én vagyok zavarban. 
– Mondja ezt az, aki egy szál gatyában, zölden zúzza a várost... – gúnyolódott tovább Tony. 
– Tony, elég volt... – sóhajtott Steve. – Most mit csinálunk?
– Kivisszük, így mindenestül? – dobta be az ötletet Clint, aki kimondottan jól szórakozott a helyzeten. – És Thor pedig elrepül vele. 
– Nem hoztam el a Mjölnírt – vett el tálcáról poharat magának. Beleszagolt, és mielőtt a szexi pincérnő szólhatott volna, máris kiitta. Fejet rázva, nyelt egyet. – Ahhjjj – ciccegte, és máris egy következővel szemezett a férfi. Kellett valami, amivel felejtheti a látványt. Ámbár nem azért, mert Loki ne nézett volna ki jól... Csak hát mégis az öccse, és ezt inkább meghagyja a feledhető emlékeknek mindkettőjük érdekében. – Kinn maradt a kocsiban. 
– Legalább a kocsit nem lopják el – kuncogta Clint. 
– De Lokit jó lenne hamar – jelent meg újra a vörös hajú nő, aki az isten felé mutogatott, aki előtt egy női csoport állt meg, épp hogy nem ájulva be. – Mert a végén még orgazmust kapnak ilyen távolságból is. 
– Szerintem az már megvolt – kottyantotta közbe Tony ártatlanul, mire egy könyököst kapott az oldalába. 
– Nos, jobb lesz, ha visszakerül Asgardra – túrt szőke hajába Steve és éppen más fele fordult, de akkor egy szőke hölgy kezdett vele szemezni, amitől csak még jobban zavarba került a katona. – Minél előbb. 
– Ezt a Vörös Koponya is irigyelné. Lekörözted pirulási versenyben – veregette vállon Tony a Kapitányt, majd csak zsebre tette a kezét. – Majd én, berezelt banda – sóhajtott egyet. – Vagy esetleg, hölgyem? – mutatta az utat Tony Natashának, aki csak egy sejtelmes mosoly kíséretében már előre is lépett. Együtt vonultak a színpadhoz, felmászva rá, amire a néző tömeg azonnal felháborodott. 
– Nyugalom, nyugalom – intett Tony parádézva. – Csak egy barátunk – ölelte keblére Lokit, aki még nem szólt egy szót sem, de már távozni szívesen akart volna. – Ugye? 
– Engedj! – sziszegte, de addigra már vitték el, pedig jöttek a biztonságiak is, hogy rendet tegyenek, akik elé hirtelen besoroztak Bruce-ék, hogy feltartsák kicsit őket, míg Natasháék intézik a ficánkoló istent, aki persze nem adta egy könnyen magát, de nem akart jelenetet sem rendezni. 
– Na, Testvér! – mordult Thor, aki erősen csuklójára szorított. – Azt hiszem kimelegedtél eléggé ebben a kis játékba. Máris húzta maga után, bármennyire is ellenkezett a tömeg, de még sem akartak a hírhedt bosszúállók ellen menni, noha pár nő eléggé fifikás volt, és kihasználták ezt az időt, hogy az eddig is tompult elmével, de közeledjenek a hősökhöz és Lokihoz, vagy akár csak érintsék őket. Egyre–egyre nehezebb volt kijutni a félhomályos teremből, bármennyire is igyekeztek, de az emberek annyira elbódultak az italtól, a sok hormontól, villódzó fénytől és meztelen testtől, hogy alig értették, hogy mit tesznek. Csak mentek, utat törtek. 
– Engem aztán nem! – simult bátyjához és Tonyhoz Loki, majd kitépte magát az erős karok közül. Azonnal megtöbbszörözte magát, hogy kellemetlen kavalkádot hozzon létre, amire a nézősereg csak még jobban ujjongott, és támadt. 
– Azt hiszem, talán mennünk kéne gyorsabban... – szaladt előre Bruce, kikerülve Lokit. 
– Nem, míg a testvéremet nem kapjuk el – morogta a vihar isten, és mogorván fókuszálta be az alakokat, melyek keringtek körülöttük. 
– Tony, addig dobd a kulcsot, indítom a kocsit! – kiáltotta Clint, mire a playboy máris tapogatni kezdte volna a zsebét. 
– Csak nem ezt keresed? – dudorászta az egyik Loki-hasonmás Vasember fülébe és megforgatott ujján a kulcscsomót. 
– Te!!! – háborodott fel a férfi. – Jarvis! – kiabálta, de későn, addigra a szemük látókörén mozdult a kocsi, mert figyelmen kívül hagyták az igazi Lokit, míg a többi elterelte a figyelmet. – Natasha, drágám? Nem akarsz futni...
– Megyek! – mormogta Bruce, ahogy a kocsi kihajtott. 
– Na, akkor meg is kezdődik a sztriptíz parti. A zöld és hamvas fehér – torpant meg Tony cinikusan. 
– Fogadunk? – sétált mellé Clint is, ahogy a kettőt nézték a távolban. 
– Inkább segítsünk Bruce–nak – rázta a fejét Steve. – Ott van a Mjölnír is... Thor idehívhatnád!
– Ohmm, mindjárt – nézte ő is a küzdő feleket. 
– Jah, mondjuk 100 dollár? – jegyezte meg a playboy közben. 
– Áll az alku! – fogott kezet Clint és Tony, majd néztek a félmeztelenekre, akik nyomában eredt Steve is. 

2 megjegyzés:

 1. Ne tudd meg, hogyan vihogtam az egész alatt. :'D Clint a legjobb, imádtam a beszólásait. :3
  Loki meg......
  Mikor láttam a képet a Facebookodon, azonnal tudtam, hogy valami rosszban sántikálsz. Te szent habakukk. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, hát igen :D Köszönöm szépen

   Törlés